Hur kommer det sig?

Varför fuskar jag?! Jag har 8 kg att gå ner och sen är jag klar. Varför inte bara göra det? 
Jag vill ha min platta mage ! Grr

Varför ?!

Börjat nytt jobb nu i veckan. Kom hem igår och var jätte hungrig! Jag hann inte eftermiddagsfika vilket förstörde allt och jag var galen igår och tryckte säkert 5 hårdbröd med pålägg 😳 Så idag var allt väldigt välplanerat. Det har gått bättre idag. Men ställde mig på vågen.. Viktuppgång ! Why?! Och till mer än vad jag vägde nu när jag började 😥😩

Urg

Pizzakoma !! 
Blääää ! 
Mådde illa från kl 15 till kl 22. Blev ingen middag och kommer aldrig göra om det där! 

Söndagsfundering

Det är ändå ganska bekvämt med lifesum. För jag behöver inte följa någon specifik dietplan. Testade coachfit tidigare men det var för mycket restriktioner. Det gick inte för mig att leva så. Jag måste kunna äta allt, det är bara mängden som jag får reglera. Det känns bättre för att i längden klara av att hålla vikten. 



Lördagsinspiration


Alltså vilken fin bikini. Det är något sådant jag är ute efter, färgmässigt. Förstår inte varför det ska vara så svårt att hitta en ljus bikini?  Och kroppen är ju bara perfekt! 

Positiva saker händer

Inte väga sig mer än en gång i veckan. Dels för att inte hetsa, dels för att det kan gå lite upp och ner. 

Låter vettigt, eller hur!?

Fast när jag håller på med sånt här kan ändå vågen vara lite av en motivation. Ställde mig där nu på morgonen och det ser bra ut 😊 Jag vandrar neråt! 

Ibland syns resultaten på vågen och ibland är de tydliga på måtten. Måtten
är ju det viktigaste. Ger inget att gå ner och inte kroppen förändras! Men det tar längre tid att se på måtten. 

Min vardagsmotion kommer att ökas nu på måndag också. Börjar nytt jobb och det är så stort där. Stora ytor att röra sig på så det är bra 😊 
Jag och min nya kärlek har bestämt oss för att verkligen satsa på hälsosam mat med start på måndag. Det händer mycket positivt nu 😊



Vikt och mått 14/4 vecka 1

14/4
(Startvikt: 70,6 kg 11/4)
Nu: 70.3 kg
- 3 hg

Mått

Byst: 96

Midja: 76

Putmage: 95,5

Stuss: 103

Höger lår: 57   

Vänster lår: 57

Höger vad: 36,5   

Vänster vad 36,5

Höger överarm 28   

Vänster överarm 28

Svullen som tusan över magen. En riktig stressmage. Måste skärpa mig, 3 hg är för lite i viktnedgång. 


Vill bli redo för sommaren. Och! Vill se ut som hon till höger. Tjejen till vänster är för mager för vad jag tycker är snyggt. 

Attans !

Ok, så igår blev d totalt fel med maten. Men det har sina förklaringar. Detta visar mig bara hur absolut viktigt det är för mig att hålla mina rutiner. Nu gick inte det då min bil gick sönder mitt i ingenstans med slut batteri på telefonen. Det är svårt att äta lunch när jag inte kommer mig hem 😜
Men då blev det sen och onyttig lunch och även middagen blev sen och onyttig med en efterrätt. Allt blir fel när mina rutiner inte hålls. 
Nya tag idag! 



Lifesum, för att hålla koll


Igår var den bästa Matsdagen hittills för mig. Nu gäller det bara att fortsätta i samma anda. 
Förr skrev jag in vad jag åt här men det blir bara dubbelt för mig att göra det nu.  Jag använder mig av lifesum appen. Den är bra, håller koll på kcal ( väger all min mat) och även fett, kolhydrater samt protein. Jag försöker öka upp proteinet och hålla nere fett och kolhydraterna. Detta för att maximera fettförbränningen. Får se hur det går. Min syster går det iaf för. Hon har gått ner massor med den appen! Så det är ett tips! Ladda ner den och kör på.

På 3 månader


Det är väl ett sånt här resultat man kan önska sig. För smal på sista tycker jag men att få ett sådant resultat från januari till april är ju fantastiskt! Jag skulle vara väldigt nöjd om jag såg ut som på bild 2


Spännande! Minska fettintag, öka kolhydraterna= gå ner i vikt?!

http://www.runnersworld.com/weight-loss/new-weight-loss-study-high-carb-diet-beats-high-fat

Denna artikel säger alltså att man ska äta lite fett och mer bra kolhydrater fast samtidigt ligga på ett kaloriunderskott för att få bort överflödigt underhudsfett. Ska testa nu i veckan och väga mig på torsdag. 
Vikt idag: 70,6 kg

De jämförde med lchf dieten och kom fram till att äta mycket kolhydrater och lite fett faktiskt minskar mängden underhudsfett mer än vad lchf dieten gör. 

Varför?!

Jag tycker inte ens om godis och ändå åt jag det! Äckel som bara får mig att må illa! Och inte tusan uppnår jag mina mål då! Jag vill se ut såhär jueh! 
Magiskt vacker! Och kolla vattnet! Jag ska få bada i sånt men då vill jag inte se ut som en strandad val ! Jag vill se vacker ut. 

Detta är inte en logisk kropp


Det känns inte naturligt att jag någonsin kommer att få en kropp som denna! Fast... Kissie lyckades ju. Men inte på ett så sunt sätt! 

Förut har jag alltid längtat efter en specifik vikt

Denna gång gör jag inte det! Nu får vi se helt enkelt.. Jag vet inte heller hur snabbt jag kommer att minska i vikt. Förhoppningsvis går jag ner 0,5 kg / vecka. Men av erfarenhet vet jag att det kan gå upp och ner.. ÄVEN fast jag gör allt rätt. Men pepp pepp, mina piller tar totalt bort min hunger och mitt sötsug. Awesome!! 


Förhoppningsvis blir det annorlunda nu

Jag har gått igenom min gamla matdagbok och inser att Nää, varför åt du så?! För mycket socker och fett i maten! Och alla dessa mejeriprodukter skapar inflammation i kroppen som gör att magen sväller! Inte alls bra! Jag har ändå lärt mig en del om kost det senaste och ändrat en hel del! Denna gång blir det annorlunda! 
Bort med mejeri
Bort med överdrivna mängder frukt
Räknar kalorier
Äter liposinol (tar upp 28% av det fett du stoppar i dig och gör att kroppen ej tar åt sig av det, skapar mättnadskänsla, gör att maten processernas som mat med lågt GI)



Jag börjar nu

Men första väglagen blir på torsdag. Denna gång har jag 16 veckor på mig. Sen åker vi på solsemester vilket kommer att bli härligt 😊 Start vikten är högre än någonsin på 70 kg(!!) 
jag vill lika mycket som alltid tidigare har velat.. Kan det för en gångs skull inte bara gå?

RSS 2.0