Inför advent

förbereder inför advent med att städa och pynta fram julen. Har för mycket att göra och inte riktigt tid att äta.. Illa!

dagens vikt- onsdag 23 nov

Startvikt: 63 kg
Nu 62,3 kg
- 7 hg

Så sant



Jag måste säga att jag är förvånad över att det går så bra att sluta äta godis den här gången!  Jag är inte ens sugen, men kanske det beror på att jag har en helt annan motivation denna gång? Förut har det varit bara för utseendet skull jag har velat gå ner, denna gång är det av hälsoskäl (inte för att jag är för fet, andra skäl som jag inte kan dela med mig av här). Det känns skönt att ha familjen på min sida också :)

matdagbok november 2011

Frukost: 1 kokat ägg, lite salt till och 1 glas mjölk. (utam medicin, mår bra, ingen svullnad av magen)
Lunch: fiskgratäng, 1 tomat, ärtor. (Lite för mätt, men ingen magsmärta, möjligtvis lite svullnad, men mest troligt för att jag åt för mycket ;)
Middag: 6 små köttbullar, 1,5 dl kokt ris, lite sötsur sås.
Fika: lite mangooch en hårdbrösdmacka


Istället för vanliga chips



Bara 7,5% fett, ungsbakade istället för friterade och mycket mindre kcal än vanliga (såklart)
Mindre storlek på påsen och dessutom inte lika beroende framkallande som vanliga, alltså man kan äta några bitar och sedan låta bli ett tag, tror att det beror på att dessa chips har mycket mer smak än vanliga. Jag och en kompis skulle dela igår på en 150 grams påse, och hälften blev kvar!

Så ett bra allternativ för den som ändå vill ha chips ibland.

Tänkte till ;)

Tänkte köpa en klänning idag, den här närmare bestämt

Den finns på MQ.. Tänkte köpa den här också..

Finns också på MQ..

Men sen kom jag på att jag ska ju gå ner i vikt, vad ger det att köpa en klänning för 799 kr när jag ändå inte kommer att kunna ha den sen?

Så då köpte jag dom här istället, För fötter krymper inte ;)

Ett par riktiga läckerbitar :)

Slutat äta godis

Jag känner att jag har inte riktigt kommit igång med att gå ner i vikt.. Däremot har jag slutat äta godis totalt! :) Det var otroligt lätt denna gång men kanske det beror på att jag vet att viktnedgång kommer att göra att jag mår bättre? Fysiskt alltså! För annars är jag som ganska så nöjd över min kropp, lite små grejer här och där som jag inte gillar, men de lär väl försvinna någon gång i framtiden. Jag hoppas på att jag är tillräkligt tjurig för att kunna gå ner allt i vikt som jag behöver.. Hoppas att min pappa har rätt i att min tjurskallighet kan ta mig till mitt mål..

Mitt mål är att kunna springa och träna igen utan att få axelsmärtor. I nuläget så kan jag inte träna något utan att få jätteont, så vi får se hur det kommer att gå.. Jag tar gärna emot tips om någon har! Exempel på mat med lite kalorier och sådant :)

Startvikt. 63

Dax att dra igång igen? Men denna gång har jag andra anledningar till att gå ner i vikt, tyvärr kan jag inte berätta varför på denna blogg.. Men denna gång gör jag det öppet, jag vet att jag kommer att må dåligt, men jag måste gå ner i vikt snabbt så att jag även förlorar lite muskelmassa.. Det låter knäppt ,men jag fick rekomendationen från en doktor! Så det är av hälsoskäl.. Får att jag ska må bättre och slippa ha ont.

Jag har berättat det för Boyfriend, för mina föräldrar samt för min syster, det var syster som reagerade med att vara negativ och arg. Hon är rädd att jag ska få anorexia. Jag tror inte att det är något problem nu när jag gör det så öppet. Alla vet ju varför och pappa tyckte attdet var en vettig anledning.. Han tyckte till och med att jag skanske ska gå nr ner än vad jag hade planerat.. Men vi får se om jag lyckas.. Jag har ju aldrig gjort det förr.. Men pappa försäkrade mig att det klarar jag nog, bara jag blir så tjurskallig som han vet att jag kan vara =P 

Det känns bra att ha familjen på sin sida :)

Ser att ni är in fast jag inte varit det på länge, vilka är ni då? har ni några bloggar?

RSS 2.0