diverse tankar i mitt huvud

Jag önskar, önskar och hoppas innerligt att min dröm någon gång går i uppfyllelse, helst innan i sommar! Tänk så underbart det skulle vara! En dröm som går i uppfyllelse. Och vilken dröm det är :-) nu vill jag ut ur detta och till något nytt och förhoppningsvis bestående. Våren närmar sig med stormsteg. Fåglarna kvittrar för fullt ute och det droppar från takåsarna. Jag drömmer om sommar och sol. Förhoppningsvis blir det en varm sommar full med glädje och lata dagar. Tänk att jag kommer att ha betald semester i sommar! Vilken underbar uppfinning !

inte vad ni tror

Vad jag längtar! Jag vill inte längta längre, jag vill att det ska vara verklighet så att jag kan starta mitt nya liv! Tänk så underbart det kommer att vara. Jag dagdrömmer ofta om det här.

olika livsstilar = olika kroppar

Det är ganska intressant att se vad olika människor äter för typ av mat. Till exempel har jag nu för ett tag sedan varit på en resa med en tjej kompis som är väldigt smal! Men efter att ha bott med henne så förstår jag exakt varför hon är så mager! Hon äter ju knappt mat. Hon lever på fil och soppa. Jag skulle nog aldrig kunna leva på så lite. Men grejen är den att det behöver jag inte heller. Jag ska gå ner i vikt på ett sunt sätt som innebär att inte leva på soppa och fil. Kanske blir jag aldrig lika smal som min vän, men helt ärligt! Det är inte vart att leva så, hon har ju på grund av sin dåliga kost även väldigt många finnar och allmänt dålig hy. Själv ligger jag på en viktplatå just nu. Men bara jag kommer ihåg vad jag gör så kommer det nog att ordna sig.

viktda4

Nu:65,1 kg förra veckan: 66,2 kg skillnad: -1,1 kg :-D total viktnedgång hitills: 3,9 kg!! Längtar tills jag har gått ner mer än 4kg och vikten hamnar under 65 kg. Då har jag uppnåt delmål 2. Det har verkligen gått snabbt fram, tänk att för bara 3 veckor sedan vägde jag 69(!) kg. Vilken skillnad det är på mina mått också. Jag är då faktiskt förvånad över hur mycket det syns. Men självklart tacksam och glad. Boyfriend tror att det är för att jag ligger och balanserar just vid gränsen till svält, men utan .att tippa dit. Han tror att det är därför kroppen väljer att ta från mitt fett istället. Bra teori tycker jag! Tycker att det är en bra teori till det som sker i min kropp nu

oj då

Haha! :-) 65,4 kg idag ! Jag kände det på mig då jag vaknade nu på morgonen. Att jag hade gått ner i vikt alltså. Nu har jag gått ner 3,6 kg på 2,5 veckor. Men jag tror att det går så här snabbt för min kropp inte vill ha den här onödiga vikten på sig! Längtar till mitt nästa delmål! Under 64 kg. Jisses. Känns som att det går ganska snabbt fram :-D

RSS 2.0