Slut?

Imorgon är det vägdag, vi får väl se hur det går.. har helt slut camebridge och får inte tag på hon som säljer det åt mig =( Så nu vet jag inte vad jag ska äta?

Men såklart kommer det att påverka min invägning..


Jag vill ha en sådan mage och ett sådant mellanrum mellan benen.. Kommer det någonsin att hända?

Står jag stilla i vikt?

Jag vet helt ärligt inte om det går bra eller dåligt nu med vikten.. Jag känner att jag står stilla, men jag hoppas att det kommer igång igen och att jag kan börja gå ner i vikt mer.. Jag känner då ingen hunger på eftermiddagarna eller kvällarna vilket är jätteskönt för det finns inget värre än att gå runt och vara hungrig hela tiden.

Idag har jag haft på mig strumpbyxor som håller in mage och lår och jag älskar dom! Jag gillar känslan när låren INTE gnuggar mot varandra när jag går. Hoppas att jag en dag kommer att få ha den känslan utan strumpbyxor.


Kanske kan jag se ut såhär någon dag?

men fail!!

Åh! Jag har jobbat idag, på jobbet gick det bra! Jag stod emot allt som bjöds där, bland annat glass, vilket ju är jättebra. Men! När jag kom hem gick det mindre bra. Jag går ätit en macka, middag, tre nektariner och några köttbullar. Så Bao jag ju inte hålla på och äta när jag ska gå på camebridgekuren :-( jag måste prata med hon som säljer camebridge till mig och göra hur jag ska göra för att undvika att detta händer igen:-( Har ni några tips? Jag tror dessutom att det kan bli svårare att lyckas nu när boyfriend kommer hem..

Less

Jag känner mig otålig.. Jag vill att det ska gå snabbt som attans nu.. Jag vill gå ner i vikt snabbt. Helst vill jag vakna imorgon och vara perfekt! Inte bara på kroppen utan i knoppen också! Jag är less på att må dåligt. Jag vill må bra men jag vågar inte söka hjälp.. Jag vill inte att någon utomstående ska veta att jag mår dåligt.. Min familj har inte den blekaste aning om hur jag mår.. Ingen i min omgivning vet hur jag mår.. Med andra ord så borde jag ha blivit en skådespelerska så duktig som jag är på att hålla uppe min fasad..

Däremot tömmer det mig totalt på energi! När jag kommer hem från jobbet så går jag i princip direkt i säng.. Orkar inte göra något annat än att jobba och sova i princip.. Ändå så förstod B inte hur jag mådde föränn jag nu i veckan förklarade hur jag mår.. Jag har i princip tjatat in det i hans huvud i veckan.. 

Han är den enda som vet.. Men jag förstår inte hur han inte har förstått det? Jag har bett honom att läsa på om depression och sådant och efter han har gjort det så ska vi sätta oss ner och prata.. Få se då om han förstår mig eller om det kommer att vara som förut?

När han åker iväg och har kul med sina kompisar utan mig så gör det ont i själen.. Han har inte fattat att anledningen till att jag har varit så grinig då han lämnar mig här är för att jag blir avundsjuk! Jag vill inte vara ensam.. Allt jag vill är bara att vara med honom.. Självklart förstår jag att han inte orkar med mig jämt så som jag är.. Vem som mår bra vill vara med en person som bara ä negativ och ledsen jämt lixom?

Fast jag förstår inte hur det kommer sig att han blev så förvånad när jag berättade hur jag mår, borde hani nte ha fattat det? Tydligen inte eftersom det verkar komma som en total chock.




Dessa bilder har absolut inget med övriga texten att göra, men jag gillar gula bikinis och snygga vältränade kroppar..


Söndags vägning

Dagens vikt: 65,3 kg
förra veckan: 66 kg
Startvikt: 68 kg

Jag har faktiskt fuskat denna vecka.. Jag åt lite jordgubbar och glass på midsommar samt att jag började faktiskt inte med camebridge på riktigt föränn i onsdag så att jag ändå har gått ner såhär mycket är jag faktiskt nöjd över, nu hoppas jag på att gå ner under 65 till nästa vecka.

Så skönt det skulle vara att slippa 65an.. Jag har funderat på hur jag vill att min kropp ska se ut när jag är klar med viktnedgången. jag är väl medveten om att det inte bara kommer att räcka med att gå ner i vikt utan träning är A och O. Tur för mig att jag gillar att träna :) Bara jag får bli frisk någongång.. Är lite orolig att det här ska utvecklas till en sommarförkylning som aldrig går över =/

Gällande mina mått.. Vet inte om jag är riktigt redo att lägga ut dem ännu.. Men jag kan då säga såhär.. Att hitills så har jag gått ner i mått över midja och "putmagen" (ni vet måttet under naveln) Men inte en endaste lilla cm över min rumpa!

Jag vill ju gå ner överallt, men vi får se hur det går, kanske är det meningen att jag ska tappa allt över magen den här gången innan jag tappar nåt på rumpan? Förut har det alltid varit precis tvärt om, jag har inte tappat något över magen men bara över rumpan.. Ja, kroppen är allt bra underlig.


Jag kanske kommer att vara lite bootylichious? =P

Jag hade inte haft något emot det om min rumpa såg ut som den på bilden ovan.. Men nu är ju verkligheten inte riktigt så.. Långt ifrån!

thinspo



Funderingar

Drack inget igår eftersom jag skulle jobba idag. Men däremot så smakade jag lite eferrätt där jag var.. Lite jordgubbar och glass.
Vi får väl se imorgon om det straffade sig..
Jag vill inte väga mig varje dag, det blir så lätt ett beroende när man går så snabbt ner i vikt. Som man ska göra med camebridge. Jag känner dock aldrig att jag behöver gå hungrig vilket är jätte härligt. Förra gången jag körde en camebridgekur förnågra år sedan körde jag en ren kur vilket var det jobbigaste jag har varit med om! Men nu denna gång så ser jag att dom har ändrat om hur man gör vilket var skönt för det var psykiskt jobbigt sist. Trodde aldrig att jag skulle göra om det i hela mitt liv!

Eftersom jag jobbar på veckorna och börjar jobba vid 7 tiden på morgonen så orkar jag inte ställa mig på vågen. Har bestämt mig för att jag ska väga mig på söndagar då jag alltid är garanterat ledig :) Hoppas nu bara att jag fortsätter att vara duktig och att jag får fortsätta att gå ner i vikt. Kanske är det inte omöjligt att nå min drömvikt? Drömkropp??



Jag längtar tills min halsfluss och min förkylning har gått över så jag får lite mer energi och kan börja träna igen..


wow, vad snabbt det går!

20e juni: 66.0 kg
22 juni: 65.3 kg
= 0.7 hg på två dagar!

Gårdagens matintag:

Frukost: camebridge

Lunch: 8 köttbullar, två potatisar, lite sås

Fika: camebridge

Middag: nutrilettbar

Fika: 1 macka med mjukost, tomat, blandsallad.

Kul att det går så snabbt fram :) Men så är det ju när man äter camebridge även fast jag inte äter ren kur :)



Jag har en certifierad camebridgerådgivare som hjälper mig med detta :) det är superskönt att få stöd av henne. Jag ska vägamig hos henne varannan vecka så att jag får lite press på mig samt för att hon kan då ge stöd och rådgivning/peppning om det inte går så bra eller om jag börjar tappa motivationen. Men där jag tror att jag kommer att behöva absolut mest stöd är faktiskt i "hålla vikten fasen" Det är då man ska börja gå över till vanlig mat igen och samtidigt hålla vikten..  För jag tror att det kan bli lätt att glömma bort sig ochäta för mycket.. jag vill inte det..

Vad har jag för förutsättningar att få en sådan här kropp?



bild:gemmasseret.blogg.se




Jag vet inte vad jag har för förutsättningar atfå för kropp.. Hur kan den tänkas se sut innan jag är klar?  Vet ej, men jag vet att denna gång så slutar jag inte föränn jag är där.. Efter camebridgekuren är slut och jag ine längre har halsfluss så ska jag börja om med träningen igen. Jag längtar! Jag vill verkligen ha den där fina kroppen nu.. Jag ger mig inte denna gång, jag ska lyckas! 



vill gå ner till min gamla vikt igen

Jag har börjat på ett nytt jobb, där det är en massa fika typ jämt! Det har resulerat i att jag för ett tag sedan vägde hela 68 kg!! Men nu har jag skärpt mig ordentligt, väger just nu 66 kg.. Vill börja med att gå ner till 62 kg för att sedan gå ner til min dröm vikt på 57-58 kg och sedan hålla den och sluta hålla på med alt sådan här.. Jag kör på camebridge metoden nu. Inte ren kur, jag äter ett vanligt mål per dag då jag har ett fysiskt ansträngande jobb och inte orkar annars.. Men jag kör på hårt! Fast dom på jobbet blir typ förolämpade när jag vägrar fika en massa slisk med dom, men jag säger bara att jag har gått upp så  mycket och måste skärpa mig. Att allt jag vill är att komma i min avanliga kläder igen.. Nu tjatar ingen på mig längre..
 
Otroligt snygg kropp!
Jag gilat att en kvinna har lite former, det vill jag också ha, inte bara så mycket som jag har just nu=P


RSS 2.0