Äntligen :)

Två dagar på mitt nya jobb och jag väger under 62 kg strecket =P Det var det som behövdes! Ett mer aktivt arbete och ett arbete som jag faktiskt trivs med! Dock var jag verkligen på gränsen, 61,9 kg. men det är första gången jag ser 61 på vågen sen jag började så det känns underbart :)

Det ska bli spännande att få se hur mycket jag har gått ner till på fredag då jag har sprungit runt på mitt nya arbete eh hel vecka. förhoppningsvis är jag då på nedre delen av 61 kg :)

Synd bara att det här är ett vikariat så att jag inte jämt får vara där.

Men va faan!

Det är svårt att äta sallad och nyttiga saker när kylen fryser sönder allt =/ Den är trasig och jag har en seg vaktmästare som tycker att det är okej att låta mig vara utan kyl i en vecka. Grr!

vikt och måttdag

Midja:68
över putmage: 87
(navel: 81)
stuss: 95
lår (högst upp): 56
vikt: 62,5

Ja, såhär ser det ut just nu.. Jag vill ha rumpan ner till ca 92, putmagen vill jag ha bort och låren vill jag ha ner till 52. Midjan är jag nöjd med :)

mina mått tidigare (65 kg):
midja: 72
putmage:89
stuss:97
lår: 58

skillnad:
midja: - 4 cm
putmage: -2 cm
stuss: -2 cm
lår: -2 cm per ben

total skillnad hitills: - 12 cm

Kul att det var så stor skillnad ändå :) doxk är jag inte klar ännu! Men detta var absolut inspirerande, för mig iaf. Nu ska jag försöka komma ur mitt stillastående, gällande vikten alltså. Vi får se hur det går..


Erica Durrance från serien smallville



Önskar att ni mår bra

Jag vet inte längre riktigt vad jag ska skriva på den här bloggen.. jag försöker att göra bra val men har varit i en riktig äta- allt -jag -ser period =P Jag försöker att begränsa mig själv och äta frukt och nyttiga saker :)

Idag har jag ätit palt och sylt till lunch och till alla er ana tjejer där ute.. Ja, jag kan äta sån här mat utan att må dåligt över det! Jag känner mig mätt och belåten och lyssnar på vad min kropp vill.  Det känns bra!

Så småningom kommer jag att nå mitt mål, men jag låter inte att jag har ett viktmål hindra mig från att leva mitt liv längre.. Jag mår bra och önskar alla där ute desamma.

det gick ju inte så bra..

Jag ville komma under 62 -strecket idag.. Men icke!

Tror min kropp inte vill det, men jag ska kämpa vidare

jag väger nu 62,1 så jag har i princip inte gått ner något (0,1 hg sen förra veckan).. Men nu ska jag göra lite ändringar i kosten och se om det händer något.

En sak som är positiv iaf är att jag vet nu hur jag ska äta för att stå stilla i vikten. Eftersom jag i så många år har kämpat med att gå ner verkar det som att jag mest har pendlat upp och ner och aldrig stått stilla. Men nu vet jag då iaf hur det går till :) 

Då är troligheten att jag kommer att kunna hålla vikten när jag har gått ner klart större :)


Inte jag på bilden.. Någon tjej som varit superduktig!  

Dagens fisk

Gårdagens middag = mums!

Stekt torsk med färsk potatis och lite remouladsås + grönsaker då såklart. Och så mycket bättre än fiskpinnar som egentligen kan jämnställas med skräpmat! För minimalt med halvfabrikat hade jag och B bestämt :) Han fick med en matlåda och jag ska äta andra resten till lunch idag :)

Jag har fått lära mig att det är bra att äta fisk två gånger i veckan. Så målet hädanefter är då att åtminstone äta fisk en gång i veckan och tillslut (när jag bättre lärt mig att tillaga fisk) äta det två gånger i veckan :)

Det är bra för kropp och knopp =P


Middag ikväll blev suchi, så där fick jag fisk två gånger på en vecka=P

Mitt sötsug igårkväll resulterade i...

Igår var jag jätte sugen på något gott, så jag och boyfriend åkte till affären.. När vi satt i bilen frågade han mig vad jag ville ha för gott.. Jag är så stolt över mitt svar :)

Jag ville ha jordgubbar, nektariner och så köpte jag 80 % mörk choklad.  Mycket bättre allternativ än vad jag hade köpt för några år sedan.. Då hade jag mest troligt köpt chips och ljus choklad. Det går framåt!


Jag åt inte upp hela chokladkakan heller.. Faktiskt så rörde jag den inte ens.. Däremot har jag tagit en liten bit idag.

Mitt liv just nu

Jag jobbar massvis, tjänar pengar, sparar pengar :) Det som är bra med att jobba en massa är att då måste vi planera maten bättre, vi har veckomatlista som vi håller oss till. Det blir billigare och vi kan lättare styra bort från ohälsosam halvfabrikatmat.. Jag äter fortfarande vad jag vill, typ idag till lunch åt jag pytt i panna, ägg och rödbetor. Men jag äter inte mer än vad jag tycker att jag behöver.

Jag försöker byta ut godis och chips mot frukt och någon riskaka :)

Jag klankar inte ner på mig själv. Jag har mina problemområden, men det blir inte bättre för att jag trycker ner mig själv och går och tänker och fokuserar på saker jag inte tycker om!

Nä, fast jag inte ser ut precis som jag vill så tycker jag om mig själv och jag vet att jag sakta men säkert gör vad jag ska för att nå mitt mål..

Det känns bra, Hur mår ni?


Vikt-dag

Startvikt: 65,7
Dagens vikt: 62,2 kg :)

Mål till nästa fredag.. Under 62 strecket.

Jag har gått ner trots all festivalmat :) Nu är jag på rätt spår igen, utan att hetsa över maten, utan att skriva matdagok och utan att må dåligt!

Jag äter precis vad jag vill, typ pytt i panna, köttbullar i gräddsås med potatis, ja för mig finns det inte några begränsningar! Jaag äter vad jag känner för, dock i normala portioner och med lite sallad till.. Jag har hittat ett normalläge :)

Livet känns skönt.. Jag önskar denna känsla till alla där ute.. Att kunna gå ner i vikt (för dom som inte är anorektiker och borde gå upp i vikt istället) utan att må dåligt och låta det ta upp för mycket tid. Nä, njuta av livet och bara vara glad :)

scary

Jag har varit på fesitval, ätit fettig festivalmat och druckit en massa alkohol! Jag har haft roligt, men är nu nervös inför fredagens invägning.. Jag vill inte veta vad denna veckas leverne har orsakat.. 

RSS 2.0