aj i mage och själ.

superkul, nu fick jag superont i magen.. typ fara på sjukan ont i magen, och vad gör han, jo han sätter sig framför datorn å spelar de där kriksspelet va de nu heter... snällt!

och säger åt mig att bara vänt aett tag, omtänksamt...

leave me be..

jag blir bara mer och mer arg på hans mamma, hon har ringt som satan!! och som jag skkrev tidigare, jag tänker inte svara! svårare än så är det inte! jag ger mig inte.. jag ska göra det här klart först å sen får vi se när jag orkar ta tag i det där.. men sluta ringa å störa min koncentration!

suck

jag tror inte att han älskar mig längre... han är kall och bryr sig inte om mig på samma sätt som han en gång i tiden gjorde, jag vill inte ha ett kallt förhållande utan äkta kärlek!

fundersam

Vi har varit tillsammans i snart X  år...

jag vet inte om jag älskar honom längre....

det känns som att han var mer mogen, roligare och en bättre pojvän nar han var 18 än vad han är nu...

nu är han bara en seg klump som bara ligger och sover eller stökar ner!


det känns som att passionen är borta..

Grrr

det som är bra med en hemlig blogg är att ingen svärmor kan läsa den och bli "ledsen" över vad man skriver där...

har hon inte fattat att en blogg är som en offentlig dagbok? att jag skriver vad jag känner och tycker där, och oj så hemskt att jag skrev något som dessutom var på skämt, om hennes lilla ängel till son....

det är inte så konstigt att jag alltid känner mig sämre än honom, att jag inte är riktigt lika smart och bra på allt som han är, för det är vad jag har fått inprentat i min skalle sen den dag jag träffade hans mamma...

ja, normalt tycker jag om henne, men nu blir jag bara förbannad.. och så försöker hon att låta så fin och förstående på alla sätt och vis bara för att jag inte ska tycka illa om henne för vad hon säger.. men sorry tanten de fungerade inte..


hädanefter så ska jag sluta att säga saker till henne.. för hon kan inte se att även hennes barn har fel.. de är inte gudar!!

hon ville inte göra mig ledsen, så att jag inte skulle kunna koncentrera mig på skolan som just i detta läge är OTROLIGT VIKTIGT för mig att kunna koncentrera mig på!!
Hur fan ska jag kunna göra det om jag får en utskällning i som är gömd i "förståelse"??

för ni ser! nu sitter jag här och är arg för att hon var tvunget att säga nåt precis innan en viktig tenta!


tack!


precis vad jag behövde.. Nu ska jag ta å ringa till hennes "gudalika" son och berätta vad hon har sagt och precis hur det har förstört min koncentration!!!!!

fuck.

då ringde jag och frågde min pojkvän nen grej om datorn... han har börjat jobba långt härifrån och jag kommer inte att få träffa honom så mkt längre..

å vad säger han, förutom om hur jag skulle göra.. Joo!

-du får försöka att inte höra av dig nå mera......


tack...

okej att jag ringde vid fel tidpunkt, men ändå! så vi ska vara särbos som aldrig pratar med varandra?
då är det lika bra att göra slut känns det som.. för ska jag gå här och längta efter en person som inte ens vill att jag ska höra av mig?!


men som han vill, jag ska inte ringa han, inte för att jag har gjort det! det här var första gången! men aldrig mer!

hör du det!!!

jag ska på en fest i helgen.. kanske ska jag testa på hur det är att vara singel?


det här är saker jag bara säger.. jag vill inte vara singel! jag älskar honom! han sa senast igår att han älskar mig me, men sen så säger han dumma saker som det där å får mig att tvivla på honom...

det finns saker i vårt förflutna som gör mig osäker på hans känslor, som gör mig extra känslig..
dessutom så är hans jobb i samma stad som hans ex...

som kämpade i två år (på distans) för att få tillbaka honom efter att han blivit tillsammans med mig!

jag kan se det framför mig.. om hon viste att de två var i samma stad skulle hon inte tvivla på att försöka igen.. den bruden har ingen moral!

RSS 2.0