så mkt

så mkt jag vill.. men vi får se om jag har egenskaperna som krävs för att få allt jag vill.. eller om mina krav är för högt ställda.. nu närjag kom hem från mamma å pappa så var min kvällsvikt på 64,6. tror att det bara är 2 hekto mer än vad det min kvällsvikt var när jag åkte.. hoppas att jag för en gångs skull inte måste gå upp så himla mkt i vikt!


tänk om jag kunde nå mitt delmål på  63,6 kg denna vecka! Hur underbart skulle inte det vara?! åhh vad jag skulle vara lycklig!

natti

Nu mens kom kom för 2 dagar sen

så nu har jag börjat med p-piller!

Mina mått är förljande för tillfället!

midja:70
putmage: 89
rumpa: 95,5
vad: 36
arm: 27
lår: 57

vikt: 64,7 kg

Bra, med tanke på att jag har mens och är lite svullen! Förra gången jag hade mens så gick vikten upp till 65,5 kg.. så kanske tyder det här på att jag har gått ner i vikt då?

Vi får se!

Mitt mål är att få ner putmage måttet till 81-82 cm, precis som syrran har! det skulle vara kul om jag kunde få ner midje måttet till 65-66 som hon har oxå.. Men det ver jag inte om det går..


Just ja, jag brukar ju ha mindre i putmagemått men just nu är jag lite svullen av mensen.. vågen står på 64,7 kg Men jag måste säga att vår våg är inte riktigt normal! för jag vägde mig nyss och då stod den på 65, så då tog jag ut batteriet och testade igen och då vägde jag 64,7 kg.. men jag vet att den väger ca 1 -1,5 kg för mkt.. och att den då går att ändra vikten genom att ta ut batteriet ett tag, kanske tyder på att det behövs nya batterier?


37 dagar sedan jag hade mens sist..

jag hatar denna känsla

Detta är verkligen min gnällblogg! men ohh så skönt, jag är ensam hemma så jag kan inte gnälla för någon, så då får jag väl gnälla för mig själv då!

jag hatar denna tiden på månaden! jag hatar att må dåligt och att vara ful!!

fi fan!

skit!

inte så konstigt att jag har en vrickad syn på min egen kropp när den förändras så mkt hela tiden! killars kropp för'ndras inte. dom har inte en massa hormoner som säger åt kroppen att samla vätska, må illa, få ont (har inte de nu) känna sig ful och äcklig..

jag minns hur de var förra månaden! då såg jag verkligen gravid ut! jag hade klänning på mig, men då hade jag ont, så jag visste vad som var på g.. nu har jag inte ont, så förmodligen kommer inte min mens att komma å jag är bara ful fet  å äcklig!!

Svullo!

Det är 3 veckor och 5 dagar sedan jag hade mens sist, sen den startade alltså..

Nu är jag svullen! jag har ett mått på 74 cm i midjan och över putmagen har jag mått på 91 cm

jag väger 64.9 kg.. Mindre än förra gången.. men då hade ju mensen startat, det har den inte nu...

Men jag brukar ju få min mens med 6 veckors mellanrum! Det här känns konstigt!

jag skriver när min mens har kommit så kanske jag kan börja hålla koll på den!

det är då verkligen på tiden

RSS 2.0