crap!

FUCK!   har ätit godis igen! kan inte hålla mig borta! Får lov att försöka sluta helt igen =/

Fredagens vägning

Ops! glömde skriva in veckans vikt igår! Hur som helst så stod den på:
62,3 kg = +-0

startvikt:65,7
nu: 62,3
skillnad: 3,4 kg

Kanske inte verkar vara så mycket men det är minus på cm på kroppen, och jag kan ha mina gamla kläder igen, nu vill jag bara i mina "skinny jeans"


fredag morgon

Nuså! Har inte den blekaste aning om hur det går med vikten, men jag motstod iaf en daimstrut igår :) Försöker sluta med socker igen.. Kan ju inte äta kakor och socker varje dag! Däremot äter jag mycket frukt och bär :)

Allt känns mycket bättre igen, med allt.. Men det är ju sånt som går i vågor, speciellt när  man inte är nöjd med sin kropp känns det som.. Skam den som ger sig! Jag ska kunna både njuta av mitt liv och gå ner i vikt, det är inte meningen att man ska vara olycklig i alla perspektiv bara för att man inte är nöjd med utseendet på sin kropp!


.....

Det går inge bra nu... Med allt!

Veckomatsedel

Idag börjar vårt nya liv (igen=P)

Från och med idag har vi veckomatsedel, vi planerar våra matintag och ska ha sallad till alla måltider, detta för att komma bort från allt onyttigt :)

Vi hjälps åt tillsammans.

Jag fick en fråga tidigare om hur det är mellan mig och B egentligen.. Mellan oss är det bra! Vårt gemensamma liv är jag nöjd med.. Problemet sitter i mitt liv den delen som inte inkluderar B.. Den delen som är med mina vänner som aldrig vill höra av sig =/ Jag blir så lätt isolerad utan honom och det gillar jag inte, så tyvärr blir det så att det går ut över han lite för ofta (försöker sluta med det). Jag måste försöka antingen skaffa fler vänner eller få dom jag har att bli mer sociala.. Där sitter egentligen det stora problemet.. Men jag gör mitt bästa för att förändra mitt liv på alla fronter till det bättre, men bättre pojvän får man nog leta efter, fast jag klagar på han ibland så är han en underbar människa som jag verkligen älskar!

Funderat

Idag mår jag bättre, jag har tänkt.. Jag ska ta tag i mitt eget liv, inte sitta hemma och vänta på att det ska börja. Allt ordnar sig :)

Mitt så kallade liv?

Jag hatar mina "så kallade" vänner, och just nu ingår B i den kategorin också!

Jag har inget liv! Det är jämt jag som måste ringa till dem.. ALDRIG,ALDRIG ringer dom till mig och undrar om jag vill hitta på nåt! Och idag när min telefon ringer, ja då är det till B, för hans telefon har slut batteri.. Så nu är han med sina vänner och jag sitter hör själv.. Utan en endaste vän i hela världen.. Fy FAN för dom!

Jag kanske borde flytta? Lämna allt och alla bakom mig.. Starta om på nytt.. Nytt liv, nya vänner, ny stad, nytt jobb!

Han såg att jag blev sur, lyssnade inte när jag frågade om dom inte kunde hitta på nåt där jag kunde vara med... Jag blev jättesur för att jag är så svundsjuk, smällde igen toadörren och började gråta.. Han sa genom dörren- Hej dååå.. och gick..

Här är jag, den mest ensamma personen i världen..

Skickade just en sms till B.. Han svarar inte ens...

Jag vill bara hoppa från eifeltornet...

Hello nackspärr! (vägdag)

Jaha... så vikten landade på 62,6 kg idag =/ upp 0,5 kg alltså.. Inte så farligt med tanke på att jag har ätit kakor och godis i typ 2 veckor + att jag åt tårta igår!

Men nu är det skärpning.. sluta tyck synd om dig själv.. just do it!


Jag vill både ha en sån kropp och ett sånt långt tjockt hår! (Kanske inte kan få tjocklecken på naturlig väg men what the hell =P)

Behöver hjälp!

Näää, det går inte bra! Jag behöver hjälp, peppning, stöd.. HUr fan ska jag någonsin komma till mitt mål? =(

Skärpning

Jag har varit sjuk ett tag nu och ätit en massa onyttigt =/ hoppas att det inte är allt för illa på vågen på fredag =O Lite nervös är jag! Hur går det för er?

från solstråle till åskmoln

Hatar mitt liv idag!

Vaknade imorse, var på strålande humör, gjorde frukost till mig och B. Serverade den på balkongen och lyssnade på Ted Gärdestads - vilken härlig dag.
B var på dåligt humör, och har dragit ner mig resterande del av dagen.. Just nu vill jag bara bort! Hatar hur han kan få mig att gå från solflicka till åskmoln!

Hoppar över dagens invägning

Jag ids inte ens skriva in en vikt då jag är mens-svullen. Varför ska man ens stå på en våg då liksom? Kan däremot säga att jag inte hade gått upp 1 kg, bara några hekto, men skit samma.. Nästa vecka blir det vägning istället.

Svullen dagen före invägning

Nervös inför imorgon! Då är det invägning som gäller och jag har fått mens igår. Jag ser och känner mig svullen.. Men jag hoppas att jag inte har hunnit gå upp för mycket trots mens.Är det några hkton så är det ju inte så konstigt men jag blir ändå lite ledsen om jag gått upp typ ett kilo!

Minns innan jag skaffade mina underbara p-piller (yaz) så svällde jag upp 2 kilo vid varje mens, jag hade mens 2 (!!) veckor i sträck. Detta medförde att jag aldrig kunde ha samma kläder under en månad, jag fick nästan jämt gå omkring i mina "tjockis-kläder" och trivdes inte alls med att jag bara kunde ha mina smal-kläder kanske 1 vecka i månaden =/


Men nu, trots svullnad så kan jag ha mina vanliga kläder, så jag vet att jag inte har gått upp allt för mycket i vätska :)

Rekomenderar dessa till alla som sväller mycket under mensen och till er som får många humörsvängningar. Endast 4 dagar sockerpiller/ månad. Det enda p-pillret som har det!

huh? (inoff vägning)

Hur gick det här till?

Jag har bara ätit en massa äckel i helgen så jag bestämde mig för att kolla vikten (se vilken skada jag gjort)

Vågen visade 62,1 kg! Oj! Lägsta vikten hitills=)




fail-helg!

Men FAIL! Jävla skithelg! Har jobbat 26 h lördag/söndag! Och ja, jag har tryckt i mig en massa äppelpaj och glass ikväll och chips tidigare idag, nu kanske det var max 10 chips men ändå!! Fy fan vad äckligt! Nä, nu är det söt-stopp för mig igen! back on the waggon! det är ju inte ens gott!

Inget smakar så gott som smal känns!


Visualisera målet!

dagens vikt

Dagens vikt: 62,4 kg
startvikt: 65,7 kg
förändring: 3,3 kg

hade önskat att jag hade varit nere på 62,2 kg .. men det gäller bara att fortsätta som vanligt. Kanske inte så konstigt att jag inte gått ner allt jag ville, jag har ätit både glass och osstkrokar denna vecka.

Fast! Jag kan stolt säg aatt jag inte längre har det där jobbiga suget efter godis, jag har kvar mina ostkrokar och tänker spara dem ett bra tag till. Det är så fantastiskt, jag vet att det men inte MÅSTE äta upp det som jag var tvungen förr.

En seger i sig tycker jag.


RSS 2.0