magproblem

Det är så skönt att ha en blogg som ingen läser.. som jag har sagt förr det är min lilla hemlighet so nte ens min pojkvän vet om!

jag har varit O-bra! =P

nämen seriöst så har jag bara ätit en massa skit och inte tränat något så självklart har allt satt sig på magen som vanligt!

jag provade jeans på stan igår.. jag har storlek 29 i desel, och storlek ?27-28? i miss sixty.. helt sjuka siffror, men den 27 a som jag provade är jäätte strech på så att han sa att man brukar måsta gå ner en strl...

what ever.. jag tycker att dessa jaens var super fina men jag har helt olika kropp på ben och mag-regionen.. över magen har jag typ en 32! annars väller det ut.. och även om jag töjer ut dem så blir det aldrig bra ändå!

jag måste få bort denna eländiga mage! jag har helt slutat med socker, förutom det lilla bakslaget igår.. men jag tar det för vad det var och går vidare med samma mål!

Det snyggaste på den kvinnliga kroppen tycker jag är just magen, men jag får aldrig min fin.. det gör mig ledsen!

jag har iaf börjat att träna igen.. ska göra det idag oxå=)

Nutrogena

ja det blev nutrogena för min del, finns på apoteket till en billig pening.. jag har bara använt det en vecka men jag måste säga att jag är otroligt förvånad och nöjd över de resultt som redan har kommit.. Nutrogena blackhead kanske jag ska nämna att det är..


NEUTROGENA VISIBLY CLEAR MOISTURISER 50ML
Jag köpte även ansiktisvattnet.. men det hittade jag ingen bild på..

RSS 2.0