Biffpanna men grönsaker och kokt potatis

Biffpanna, 1 portion, 6,5 points 125 g magert nötkött (t ex. biff eller rostbiff), 1 gul lök, 1 tsk olja, 1 tsk tomatpuré, 1 tsk balsamvinäger, 1 dl vatten, 1/4 smulad köttbuljongtärning, 1/2 tsk oregano, 2 msk lätt-crème fraiche, 1/2 finhackad vitlök Gör så här: Skär köttet i strimlor. Skala och hacka löken. Bryn köttet i olja i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg löken på slutet. Tillsätt tomatpurén, vinägern, vatten, buljongtärningen och oregano. Låt allt koka i ca 5 minuter. Rör sedan i crème fraiche och vitlöken. Servera med kokt potatis och kokta grönsaker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0